Te koop aangeboden

Ongekend en uniek, met een lange geschiedenis, deze van oorspong boeren nederzetting in de Alpes de Haute Provence. Vrij gelegen in een landschap met de geuren, kleuren en weidsheid van lavendelvelden en bergen, aan het eind van een kleine verharde weg…. 300 dagen zon per jaar. De stilte, de ruimte en de sterrenhemels betoveren ieder die er komt.

“Een uitgelezen kans voor wie een
nieuw leven en avontuur wil beginnen.”

Het is een karakteristiek ensemble van 7 appartementen en een eigen woning, een grote ontmoetingsruimte met professionele keuken, een multifunctionele groepsruimte, een kantoor annex kleine groepsruimte, een terrein voor safaritenten, verschillende grote en kleinere inpandige schuren, een eigen bron en een olijfboomgaard.
Het wordt succesvol geexploiteerd als vakantiebestemming en tevens als centrum voor conferenties, retraites en trainingen. Er zijn legio mogelijkheden de huidige omzet nog aanzienlijk te vergroten zonder grote investeringen. Het ensemble leent zich ook uitstekend voor splitsing in aparte woningen; het geheel ziet er uit als een gehucht en heeft jaren als zodanig gefunctioneerd.

Geen foto of tekst kan tot uitdrukking brengen hoe het voelt om op deze plek aan te komen, te verblijven, te werken.

Vraagprijs: € 950.000

 

 

Bent u geïnteresseerd? Vul dan het aanvraagformulier in en wij nemen contact met u op.

 

U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via: +31 6 421 57 696